Hunkemöller ble etablert i Amsterdam i 1886 og har utviklet seg til å bli en verdenskjent merkevare og en top employer med butikker og nettbutikker i mange land. Dette gjør Hunkemöller til et av de raskest voksende retail-selskapene i verden. Hunkemöllers brand identity defineres av våre sheros som sørger for at kundene våre opplever god kommunikasjon og service.
Hunkemöller is a successful lingerie brand and a top employer

Vår personalstrategi

Den strategiske suksessen vår er nært knyttet til folkene våre. Vi ønsker å tiltrekke oss de beste arbeiderene som deler våre verdier. Vi vil styrke og utvikle team og sørge for at de ansatte er stolte over å jobbe for Hunkemöller og anbefaler oss videre som et fantastisk sted å jobbe. Flotte mennesker skaper flotte merkevarer!
Philip MountfordCEO
Hunkemöller is a successful lingerie brand and a top employer
Hunkemöller is a successful lingerie brand and a top employer
Hunkemöller is a successful lingerie brand and a top employer
Hunkemöller startet som én enkelt butikk, men har utviklet seg til å bli et internasjonalt OmniChannel lingerie brand, som er et velkjent navn i hele 24 land og den udiskutable lederen i lingerie-industrien i Nord-Europa. I Tyskland er vi den største spesialiserte kjeden. Vi er også i kontinuerlig vekst i Østerrike, Danmark, Spania, Frankrike og Sverige. Selskapet har videre sikret seg mange bransjepriser
for eksempel Retail Award som beste lingerie brand i Nederland i tillegg til Belgia, Tyskland, Spania og Frankrike. Hunkemöllers visjon er å skape livslange kundeforhold. I fremtiden sikter vi mot rask vekst, både fysisk og digitalt. Derfor planlegger vi å ekspandere vårt OmniChannel-tilbud og samtidig åpne flere inspirerende butikker.
#lidenskapelig
Dette er kjernen. Vi er lidenskapelig opptatt av lingerie og World Class Service
#insperende
Dette er motivasjonen vår. Vi er kreative og tenker 'utenfor boksen'.
#godkontakt
Dette er ånden vår. Vi lytter, samarbeider, og involverer andre gjennom å yte vårt beste
#gøy
Dette er holdningen vår. Vi elsker det vi gjør, og det synes.
#sexy
Dette er stilen vår. Vi har selvtillit og er stolte av merkevaren vår

Bli en del av Hunkemöller – en top employer!

For oss er de ansatte det aller viktigste og vi ønsker å gjøre dem godt forberedte for karrieren sin hos Hunkemöller. Som en top employer tilbyr vi dem kontinuerlig opplæring på vår online-plattform! Vår visjon er en av grunnene til at vi vant prisen ”Top Employer 2018 & 2019” i Nederland. Dette sertifikatet gis til fremragende arbeidsgivere. Med denne prisen er vi et av 15 retail-selskaper i verden som innehar dette sertifikatet. Vi er selvfølgelig veldig stolte og har store ambisjoner om å beholde dette sertifikatet i fremtiden.
Hunkemöller is a successful lingerie brand and a top employer