Kan du sette et eksempel og inspirere andre med din lidenskap for undertøy og eksepsjonell kundeservice? Slår hjertet raskere når du får trene og inspirere teamet ditt ditt til å alltid gjøre sitt beste?Kan du holde deg rolig og organisert selv under travle tider?Da er du kanskje vår neste butikksjef!En ekte Hunkemoller butikksjef forstår hvordan man leverer world class service til våre kunder og inspirerer dem til å bli deres mest fantastiske seg!

Vis veien

Hos Hunkemöller er verdiene våre i sentrum for alt vi gjør. Gøy, Lidenskapelig, God kontakt, Inspirerende og, selvfølgelig, Sexy. Disse verdiene inspirerer våre ansatte, som ikke bare formidler dem men også lever dem ut. Derfor ser vi ikke bare etter en butikksjef. Vi ser etter noen som kan vise vei og gi best mulig service til kundene våre og som inspirerer teamet sitt til å gjøre det samme. Du er en naturlig leder. Du støtter og motiverer teamet ditt mens du skaper et vennlig og motiverende miljø å jobbe og handle i. Du jobber nært med teamet ditt for å sikre at alle de daglige oppgavene blir gjennomført og at kunden får en fantastisk handleopplevelse hver eneste gang.

Vær inspirerende

Våre butikksjefer har en fleksibel, ”alt er mulig”-tilnærming og når situasjonene endrer seg så tilpasser de seg uten problemer. Hos Hunkemöller er vi resultatfokuserte, så du må dele vår vinnermentalitet og være motivert for å levere. Våre butikksjefer er dynamiske og naturlige ledere og har en utpreget gründerholdning. I vår OmniChannel-business er det essensielt å være aktiv på sosiale medier og som butikksjef viser du vei og oppmuntrer hele teamet ditt til å delta.

Sett opp jobbvarsel