Er du lidenskapelig opptatt av salg, varehandel og lingerie og interessert i å gi eksepsjonell kundeservice? Da kan det hende at du er vår neste salgsassistent. Med opplæring i vårt Hunkemöller Academy, vil du bli en sertifisert BH-ekspert og du vil forstå hvordan du kan gi World Class Service til våre kunder. Vi ser etter noen som kan inspirere kundene våre hver dag med sin lidenskap for lingerie og skape den ultimate kundeopplevelsen.

Vær lidenskapelig

I motsetning til andre butikkjeder, er vi ikke ute etter bare en salgsassistent. Vi ser etter noen som forstår vår lidenskap for lingerie og som kan inspirere kundene våre hver dag. Hvis du har jobbet med mote eller retail tidligere så er det flottt, men hvis du ikke har erfaring vil vi lære deg alt du trenger å vite. Vi vil vise deg hva vi mener er World Class Service, slik at kunden får en fantastisk handleopplevelse som slår alle hennes tidligere erfaringer. Derfor trenger vi ansatte som er villige til lære, som ønsker å maksimere salget og som vil gi alle kundene våre en fantastisk handleopplevelse.

Vær genuin

Du vil jobbe sammen med et team av lidenskapelige salgsassistenter og når du er i butikken er det viktig at du er tilpasningsdyktig og holder hodet kaldt. Som salgsassistent hos Hunkemöller er du vennlig og nysgjerrig av natur. Du vil lære kundene våre å kjenne gjennom å skape genuin kontakt og stille de riktige åpne spørsmålene for å finne ut hva de egentlig ønsker seg. Salgsassistentene våre er gode lyttere og bruker informasjonen de får til å sørge for at alle kundene er fornøyde når de går ut av butikken. Vi hos Hunkemöller er resultatorienterte så du må dele vår vinnermentalitet og være motivert for å skinne i jobben din.

Sett opp jobbvarsel