FAQ

søknad

Hvordan kan jeg sende inn søknaden min?

Det er kun én måte å søke hos oss på og heldigvis er det den raskeste, mest effektive og letteste måten: Du kan søke via vår jobbside. Avhengig av stillingen du søker på, kan vi be deg om å laste opp din siste CV eller LinkedIn/Xing profil.

Hva er aldersgrensen for å søke jobb hos Hunkemöller?

Flott at du vil bli med i vårt team! Aldersgrensen avhenger av hvilket land og hvilken stilling du søker på. I Norge er aldersgrensen x for å jobbe i butikkene våre.

Hvordan ser søknadsprosessen ut?

  1. Finn drømmejobben blant de ledige stillingene eller sett på jobbvarsel.
  2. Lasr opp CVen din og/eller del profilen din på LinkdIn
  3. Motta en invitasjon og spill inn videoen din ved å bruke HireVue
  4. Videoen din vil bli sett av våre managere. Du vil få tilbakemelding så fort som mulig.

Her kan du se hovedstegene du må ta først. Du er velkommen til å sjekke ut de gjenværende FAQ for mer informasjon eller se vår onboarding-reise

Er det en tidsfrist for søknaden min?

Så lenge vår utlyste ledige stilling er online, er du mer en velkommen til å søke. Dette betyr at vi fremdeles ser etter vår neste (S)hero! Uansett, vårt tips, vær rask da stillingene bli tatt i løpet av kort tid.

Kan jeg søke på flere ledige stillinger?

Du kan søke på flere stillinger, men du må bare å laste opp ett videointervju om gangen. Om vår utlysning av stilling allerede er lukket før du søker igjen på en ny stilling, har vi kanskje ikke ditt videointervju lengre på grunn av personvern. Da må vi mulig spørre deg om å laste opp video igjen. Vennligst følg instruksjonene du fikk på mail, og du vil være klar for suksess!

Jeg jobber allerede i Hunkemöller. Men jeg vet om person som er den perfekte match for denne stillingen! Er det mulig å henvise noen?

Tusen takk for at du bidrar til talentjakten! Sjekk InTouch appen og bruk "refer a (s)hero" verktøyet for å la oss vite om vår potensielle nye kollega.
faq

Hvordan vet jeg om jeg er den perfekte match for Hunkemöller?

er du interessert i å bli en del av Hunkemöller, men ikke helt sikker på om vi er en perfekt match?

Det er ingen ledige stillinger i byen min. Hva kan jeg gjøre nå?

Ingen problem. Vi ser konstant etter et stort talent og oppdaterer vår jobbside regelmessig. Meld deg inn for jobbvarsel, slik at du ikke mister neste mulighet!

Kan jeg sende en åpen søknad?

Det er ikke mulig å sende åpne søknader. Alle våre ledige stillinger finnes på jobbsiden vår. Dersom du ikke finner drømmejobben din blant disse vil vi oppfordre deg til å installere jobbvarslet vårt slik at du får beskjed med en gang drømmejobben din blir ledig!

Er det obligatorisk å laste opp video?

Vi bruker videointervjuet for å bli kjent med din holdning, personlighet og interesse i Hunkemöller. Dette gir deg muligheten til å skinne med din persinlighet og holdning! Siden vi helst "hire for attitude and train for skills" her i Hunkemöller. Derfor er det høyt verdsatt at du bruker videointervjuet.

Jeg hadde problemer med å spille inn videointervjuet. Kan jeg spille inn et nytt?

Selv om det ikke er mulig å spille inn en ny video, så kan du sende søknaden din på nytt for å få en ny invitasjon til et videointervju.
faq

Jeg fortsetter å få påminnelser etter jeg er ferdig med å spille inn videoen. Har videoen min blitt ordentlig mottatt?

Om du har søkt på flere stillinger og har spilt inn en video, vil du fortsette å få påminnelser for de andre stillingene. Vi trenger faktisk kun en videoinnspilling. Påminnelsene blir automatisk sendt, men vil ta slutt etter 4 dager.

Mottok dere søknaden min?

Søknaden din ble riktig sendt og er i systemet om du har fått en bekreftelsesmail. Vennligst følg med på mailen din nøye for oppdateringer på søknaden din. Husk å sjakke spam- eller søppelposten for bekreftelsen. Om du ikke har mottatt en bekreftelsesmail etter 24 timer, vennligst søk igjen da det kanskje har gått noe galt i prossessen.

hva er status på søknaden min?

Vi forsøker å gi deg et svar innen to dager, men dessverre er ikke dette alltid mulig. Vi vil imidlertid gi deg et svar innen maksimum 5 dager etter at du har sendt søknaden din. Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du ikke har hørt fra oss innen 5 dager.

Hva er neste?

Jeg mottok akkurat en invitasjon til et intervju. Noen tips?

Vi ser etter den perfekte match og en ekte (S)hero! Vi anbefaler å være deg selv. Vær autentisk i måten du kler deg på, måten du snakker på og vit hva dine ferdigheter og motiver er. I tillegg vil vi gjerne se at du vet hva som gjør Hunkemöller så spesiell - for kunder og for våre ansatte.

Jeg har fremdeles usvarte spørsmål. Hvem kan jeg kontakte?

Om det fremdeles er ubesvarte spørsmål angående din søknad og prossessen, vennligst kontakt:

Vårt rekrutterings- & HR-team

FAQ
Values at Hunkemöller

Hva er Hunkemöllers viktigste verdier?

Hunkemöller er en høyt elsket, sosial og inkluderende merkevare. Langvarige og ekte forhold er det underliggende målet i alt vi gjør. Å være sosiale gjør oss i stand til å kommunisere vår merkevarevisjon gjennom flere plattformer online og i butikk. Inkludering og mangfold er kjernen i selskapet vårt. Vi vil ønske alle velkommen til våre butikker, men også til våre kontorer. For å sikre dette har vi implementert "diversity & inclusion" -avdelingen, som konstant jobber og forbedrer rettferdigheten og varmen vi ønsker å formidle.

Er det en kleskode jeg må følge?

Elsker du mote like høyt som vi gjør? Våre butikkmedarbeidere følger vår classy-chic kleskode i fargen svart. De er hjertelig velkommen til å gi antrekket ditt en personlig touch! Det er ingen kleskode i HQ. Kom som du er og gå kledd i det du føler deg mest komfortabel i.

Er det noen initiativer for ansattes velvære?

Det er mange og vi forbedrer tilbudet vårt kontinuerlig. Tenk på ukentlige/månedlige workshops og trainings som dykker inn i temaene avslapning og mindfullnes, eller online training i vårt Hunkemöller Academy om temaet.

Hva er karriere- og læringsmulighetene hos Hunkemöller?

Vi gir alle våre ansatte, i butikker og i HQ, massevis av opplæring- og utviklingsmuligheter. Ikke bare har hver ansatt tilgang til vår interne læringsplattform, men vi har også et stort nettverk av trainere. Basert på dette, kan vi stolt si at våre ansatte har god kunnskap og vokser videre hver eneste dag. Sjekk ut We invest in you.
sustainability

Hvilke initiativer tar Hunkemöller for å skape en bedre fremtid?

Hunkemöller tar flere steg mot en lysere fremtid for oss alle; ansatte og kunder. Vi inviterer deg til å ta en titt på vårt bærekraftsprogram Together Tomorrow for å se hvordan vår virksomhet jobber for bedre arbeidsforhold, ansvarlig innkjøp av materialer og for å redusere klimaavtrykket vårt.
internship

Hva er "The Best Internship in Retail"?

The Best Internship in Retail er et praksisprogram som tilbys i Hunkemöllers hovedkvarter i nederland. Dette programmet tilbys to ganger i året med rundt 50 ledige stillinger på tvers av flere avdelinger. Det starter i februar og i september. 

Må jeg være en påmeldt student for hele praksisperioden?

Ja, det er obligatorisk at du er en påmeldt student gjennom hele praksisen.
Internship

social

Kan jeg få praksisplass selv om jeg ikke er en EU-borger?

Ja, du kan få praksisplass i dette tilfellet. Men det kreves at du er registrert i Nederland og at praksisoppholdet er en obligatorisk del av studiene dine.
Internship

much-loved

Er det mulig å gjøre en fulltidsforskning i praksis?

dessverre, dette er ikke mulig. Du må kunne jobbe minst 4 fulle dager per uke.
Internship

inclusive

Sett opp jobbvarsel