Har du ennå ikke fått svar på spørsmålet ditt? Ikke nøl med å ta kontakt med oss

Ofte stilte spørsmål

Hva er statusen til søknaden min?

Vi forsøker å gi deg et svar innen to dager, men dessverre er ikke dette alltid mulig. Vi vil imidlertid gi deg et svar innen maksimum 5 dager etter at du har sendt søknaden din. Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du ikke har hørt fra oss innen 5 dager.

Har dere mottatt søknadsbrevet og CV-en min?

Dersom du har mottatt en e-post med bekreftelse har vi mottatt søknaden din.

Jeg har lyst til å jobbe hos Hunkemöller. Kan jeg sende en åpen søknad?

Det er ikke mulig å sende åpne søknader. Alle våre ledige stillinger finnes på jobbsiden vår. Dersom du ikke finner drømmejobben din blant disse vil vi oppfordre deg til å installere jobbvarslet vårt slik at du får beskjed med en gang drømmejobben din blir ledig!

Er jeg fortsatt en aktuell kandidat for jobben jeg søkte på?

Dersom du har mottatt en e-post med bekreftelse etter at du sendte inn søknaden og ikke har hørt noe mer fra oss i etterkant, er du fortsatt en aktuell kandidat for drømmejobben din.

Jeg hadde noen problemer da jeg spilte inn videointervjuet mitt. Kan jeg lage en ny video?

Det er dessverre ikke mulig å spille inn en ny video. Du må søke på nytt på stillingen du er interessert i. Da vil du få en ny invitasjon til å spille inn videoen din. 

Jeg har begrenset internettilkobling hjemme, finnes det noen løsning for dette?

Du kan bruke en mobilenhet i stedet for datamaskinen din. Dette betyr også at du kan spille inn videoen hvor du vil. Vennligst finn et sted med god internettdekning for å være sikker på at videointervjuet ditt blir spilt inn skikkelig.

Jeg har verken datamaskin eller I-Phone så jeg kan ikke gjøre video-intervjuet. Kan jeg ha et personlig intervju i stedet?

Vi er veldig stolte av rekrutteringsprosessen vår og vi ønsker at alle våre ansatte skal gå gjennom det samme programmet når de søker jobber hos Hunkemöller. Siden vi ansetter folk med de riktige holdningene og lærer dem opp slik at de får de riktige kunnskapene, er personligheten din det aller viktigste for oss. Ved å spille inn en video gir du oss muligheten til å få et inntrykk av personligheten din med en gang. Så prøv å spill inn en video ved å låne en datamaskin eller en I-phone eller å gå til en internettkafe.