Karlijn Hendriks
Director of Global HR

"For the ambitious Omni-Channel brand that we are, our people are a key success factor. We focus on creating inspiring and truly inclusive working environments. I am convinced we are set for the exciting years ahead!"

The People Vision

Vår visjon er å bli en høyt elsket, sosialt og inkluderende merkevare. Fra en persons perspektiv, betyr dette at Hunkemöller er et moro og inspirerende merke hvor folk elsker å jobbe, er stolt over merket, og hvor vi skaper ekte ambassadører. I løpet av de neste fem årene kommer vi til å ansette 20 000 nye Sheroes, og trene alle ansatte til å bli lidenskapelige, sertifiserte eksperter i verdensklasse. Vi har som mål om å beholde talentet vårt ved å styrke og utvikle vinnerlag, redusere medarbeideromsetning ved å bli vurdert som et flott sted å jobbe, tilby HR-tjenester i verdensklasse til våre ansatte via den nyeste teknologien innenfor HR, sånn som Workday eller digitale kontraktsigneringer.

Et sted hvor folk elsker å jobbe

75% of staff recommend us as a great place to work

Top Employer i Tyskland og Nederland

<7% illness rate by 2025

Trivsel og tankesett

Trivsel og tankesett

Mangfold og inkludering

Mangfold og inkludering

Service i verdensklasse og praksisplasser

Service i verdensklasse og praksisplasser

Vi oppmuntrer ansattes helse og fitness, og annerkjenner viktigheten av det i det som kan være et krevende og hektisk miljø. Vi organiserer aktiviteter som spenner fra yogatimer til lunsjturer. Det er viktig for oss å skape en kultur hvor folk har en følelse av tilhørighet og føler at de bidrar til å nå de organisatoriske målene. Å opprettholde en sunn balanse mellom å bli utfordret, ha det gøy og å ha en sunn livsstil er essensiell. Derfor setter vi alltid ansattes sikkerhet først, samtidig som vi holder oss inTouch med tydelig kommunikasjon.
Vi verdsetter og omfavner mangfold og inkludering blant våre ansatte, kunder og kandidater spredt over ulike områder som alder, rase, nasjonalitet og kroppstype. For oss så betyr dette å være åpne for alle meninger og tanker, samtidig som vi prøver å unngå partisk oppførsel. Vår policy for mangold og inkludering vil bli ytterlig definert over tid og omstendigheter. De mange kvinnelige suksesshistoriene i vår virksomhet motiverer andre kvinner til å bli med oss, fremme karrieren sin eller bare gjøre deres bidrag balansert med andre forpliktelser.
Fremtiden av hvor, når og hvordan vi kommer til å jobbe vil bli annerledes. Vi må tenke nytt og utvikle våre måter å jobbe på, prosesser og kommunikasjon. I tider som disse er merkevareverdien vår "InTouch" viktigere enn noensinne! Vi vil at våre ansatte skal føle seg selsikre, styrket og trygge på å overgå våre kunders forventninger ved å levere service i verdensklasse - å kunne tilpasse seg situasjonen. Vi holdes oss "InTouch" og styrker teamene våre ved å tilby engasjerende training, utvikle korte "learining bites" og videoer online, sørge for regelmessig intern kommunikasjon via våre sosiale medier og ved å gjennomføre en årlig medarbeiderundersøkelse.
Vi i Hunkemöller ansetter på attitude og trener for ferdigheter! Verdenen av Omnikanal detaljhandel og digitalisering endrer seg raskere enn noen gang. For oss påvirker dette hvordan og hvem vi rekrutterer, hvordan vi trener og hvilke ferdigheter vi skal forbedre. Dagens generasjoner lengter etter å forbedre sine ferdigheter og å kontinuerlig utvikle seg. Dette passer perfekt med vår tilnærming til Omnikanal, da vi bruker avansert teknologi i butikker som beriker ansattes ferdigheter og legger et grunnlag for å videreutvikle deres eskpertise innenfor omnikanal.

Anne Albracht
Global Recruitment Manager

"It's amazing to see the talent, drive and innovation level of our interns! We value this by implementing many of their ideas in our business & 85% of entry positions with former interns. That says it all - it's truly "Best Internship in Retail"."
Vårt internasjonale hovedkontor i Nederland tilbyr over 50 praksisplasser på tvers av flere avdelinger to ganger i året.

Sett opp jobbvarsel