Under Hunkemöllers Brand Event deler selskapets direktører strategien for det kommende året gjennom inspirerende presentasjoner. Hva kommer? Hva er målet vårt? Hvordan skal vi beholde posisjonen vår? De nyeste kolleksjonene vil også bli vist på de fantastiske moteshowene. Moteshowene er også tilgjengelige via live streaming og kan sees hvor som helst i verden av motebloggere, våre ambassadører og pressen, slik at de kan holde seg oppdaterte på de viktigste lingerietrendene i det kommende året. På to dager får du vite alt om hva det neste året hos Hunkemöller vil bringe. Fra interaktive presentasjoner, produktsesjoner og prisseremonier, til presseøyeblikk og flere moteshow.

BLI INSPIRERT

Under Hunkemöllers Brand Event deler selskapets direktører strategien for det kommende året gjennom inspirerende presentasjoner. Hva kommer? Hva er målet vårt? Hvordan skal vi beholde posisjonen vår? De nyeste kolleksjonene vil også bli vist på de fantastiske moteshowene. Moteshowene er også tilgjengelige via live streaming og kan sees hvor som helst i verden av motebloggere, våre ambassadører og pressen, slik at de kan holde seg oppdaterte på de viktigste lingerietrendene i det kommende året.

Hunkemöller's most exciting fashion event!
Hunkemöller's most exciting fashion event!

Feir suksessen

I tillegg til å vise hva fremtiden vil bringe og beundre de nyeste kolleksjonene er det også tid for å feire våre suksesser og bragder, for hva er vel suksess uten at den feires? Og det finnes vel ingen bedre måte å feire den på enn sammen med mer enn 1000 av våre Sheros?