Ingenting er viktigere enn at våre ansatte er 'Fit, Vital & Happy'! Når det kommer til stykket så er det jo bare fornøyde ansatte som kan skape fornøyde kunder.Vi har alle gode intensjoner om å ha en sunn og balansert livsstil, men la oss være ærlige, vi vet alle hvor vanskelig det kan være å sette disse gode intensjonene ut i praksis. Derfor hjelper vi våre ansatte med å få til dette på en så god måte som mulig!

HVORDAN VI HJELPER DEG MED Å VÆRE 'FIT, VITAL & HAPPY'!

Vi har dedikert en hel modul i Hunkemöller Academy til det å være ”Fit, Vital & Happy”. Denne modulen er designet for å inspirere våre ansatte til å endre måten de tenker om det daglige arbeidet og til å klare å ta gode valg når det gjelder helse og velvære. Modulen inneholder tips om hvordan man kan være sunn og tilfreds på jobb, tips til en sunn livsstil utenom jobb og morsomme utfordringer for de ansatte og teamene deres.
Be Fit, Vital and Happy!
Be Fit, Vital and Happy!

MEN DET ER MER!

I tillegg til online-modulen har vi også en ”Fit, Vital & Happy”-komité. Denne komiteen er helt og holdent dedikert til å organisere workshoper, trening, avslapningssesjoner m.m. i vårt hovedkvarter i Nederland for å sørge for at de ansatte har et høyt energinivå og et lavt mentalt stressnivå.