Vi hos Hunkemöller er stolte av å kunne presentere 'Live it Up!', vårt globale, sosiale og interaktive introduksjonsprogram. 'Live it Up!' er et internasjonalt, prisvinnende program som gir struktur og oversikt til introduksjonsperioden til våre nye ansatte. Alle nye ansatte starter opplæringen hos Hunkemöller med dette fantastiske, globale, sosiale og interaktive online-programmet.

LIVE IT UP!

Det gjør det enklere for butikkene å introdusere nye ansatte for teamene og det sikrer at alle nye ansatte lærer det de trenger. Med dette fantastiske introduksjonsprogrammet skaper vi nye ambassadører som er trygge og som vil gjøre en super innsats i den nye jobben! > Vi mener at opplæring skal være gøy og tilgjengelig, så derfor har vi nettbrett i butikkene som gjør den videobaserte opplæringen vår tilgjengelig. Opplæring i butikk består i hovedsak av morsomme og praktiske oppgaver og face2face-møter med buddy’en.
Ready to Live it Up!? Meet Hunkemöller's induction program.
Ready to Live it Up!? Meet Hunkemöller's induction program.

FØL DEG VELKOMMEN

Vi tror at en ansatt som føler seg hjemme i teamet er tryggere i rollen sin, trives på jobben og har mulighet for å gjøre det bra på kortere tid. Derfor blir alle nye ansatte hjulpet av en coach i butikken hvor hun jobber, Buddy’en sin. Buddy’en sørger for at den nye ansatte føler seg velkommen, svarer på spørsmål og introduserer henne for Hunkemöller-kulturen på en avslappet måte.