Er du lidenskapelig opptatt av lingerie og retail? Drømmer du om å bli en ekspert med kunnskaper og evner til å hjelpe og inspirere kunder? Hvis du er en god lagspiller og kan lære opp, støtte og motivere et team av lidenskapelige salgsassistenter så kan det hende at du er akkurat den personen vi er på utkikk etter. Vi ser etter noen som kan inspirere kundene våre med sin lidenskap for lingerie og skape den ultimate kundeopplevelsen.

Stay cool

Du vil elske å være del av et team og motivere, lære opp og støtte salgsteamet. Du vil jobbe tett sammen med butikksjefen for å sikre at butikken går på skinner og når butikksjefen ikke er tilstede er det du som har ansvaret. Våre assisterende butikksjefer har alltid en fleksibel innstilling og holder hodet kaldt også når tempoet er høyt og kanskje litt stressende. Hos Hunkemöller er vi resultatfokuserte så du må dele vår vinnermentalitet og være motivert for å skinne i jobben din.

World Class Service

Vi ser etter dynamiske assisterende butikksjefer som tar initiativ og som er opptatt av å ha vennlig, genuin kontakt med kundene våre. Hvis du lytter etter hva kundene vil ha, forstår du lettere hvordan du kan hjelpe dem slik at de er fornøyde når de forlater butikken og har lyst til å komme tilbake. Som en OmniChannel-business oppmuntrer vi alle våre ansatte til å være aktive på sosiale medier og som assisterende butikksjef vil du gå foran som et eksempel for resten av teamet.

Sett opp jobbvarsel