Er du student og ser etter en studentjobb innenfor salg? Følger du med på hva som skjer på catwalken, på sosiale medier og i handlegatene selv om du egentlig burde konsentrere deg om studiene? Har du lyst til å dele din interesse for mote og lingerie med våre kunder og dine medstudenter? Da er du den personen vi er ute etter!

World class service

Hos Hunkemöller er vi besatt av lingerie og mote. Vi følger med på motebildet slik at vi kan gi kundene våre de siste trendene. Hvis du har jobbet med mote eller retail er det flott, men hvis du ikke har erfaring, vil vi lære deg alt du trenger å vite. Vi vil vise deg hva vi mener er World Class Service, slik at kunden får en fantastisk handleopplevelse som slår alle hennes tidligere erfaringer.

VÆR LIDENSKAPELIG

Du er så interessert i å skape den ultimate kundeopplevelsen at selv om butikken er helt stille, så er du opptatt med å sørge for at alt ser fantastisk ut og at du er klar for å hjelpe og inspirere den neste kunden din. For at du skal få denne studentjobben, må du være vennlig og nysgjerrig av natur. Våre midlertidig ansatte er fantastiske lyttere og bruker informasjonen de får til å sørge for at alle kundene er fornøyde når de forlater butikken. Hos Hunkemöller er vi resultatfokuserte så du må dele vår vinnermentalitet og være motivert for å skinne i jobben din

Sett opp jobbvarsel